• alegria_terrat.jpg
  • betlem2017-1.jpg
  • betlem_cap.jpg
  • neulacel.jpg
  • neula_vermella.jpg
  • escola_cartell.jpg
  • pluja.jpg
  • neula_blava.jpg
  • betlem2017-2.jpg

El passat dissabte 1 de desembre un grup d’alumnes de 1r i 2n de batxillerat va participar a la Gran Recollida d'Aliments organitzada als supermercats Erosky del carrer Ausiàs March i Portixol per la “Fundación Banco de Alimentos de Mallorca” i que seran distribuïts gratuïtament a diferents entitats benèfiques.
Tal i com han afirmat tant els alumnes com els professors que hi participaren, va ser una experiència molt gratificant i enriquidora.

D’entre els motius que animaren els alumnes i professors a voler participar-hi, tots coincideixen en que es tractava d’una bona oportunitat d’ajudar els més necessitats, participar amb els amics, transmetre bons valors entre uns i altres, a més de resultar una experiència agradable. També han afirmat que si ells es trobassin en una situació complicada els agradaria rebre l´ajuda i el suport necessari per sortir endavant i que els va encantar veure la solidaritat de la gent.

Encara que hi va haver una minoria de gent que no va voler participar ni escoltar el missatge que els volien transmetre, varen ser molts els que hi col·laboraren; fins i tot va haver gent molt necessitada, els més humils, que donaren aliments. És una gran sort comprovar que hi ha moltes persones amables i agraïdes. Podríem dir que la gent és més generosa del que pensam.

Des de Santa Magdalena Sofia ens sentim molt orgullosos ja que els nostres alumnes han tengut una gran predisposició, han estat resolutius, amables, generosos i, sobretot, han sabut escoltar.

Tots ens vàrem quedar amb ganes de repetir l´experiència, així que: OBJECTIU ACONSEGUIT!
bancalimebnts portada

Benvolgudes famílies, un any més per aquestes dates, posam en marxa la campanya de recollida d'aliments. Enguany l'hem anomenada "50 anys de solidaritat" i col·laboram amb Càritas de sa Vileta i amb les Germanetes dels Pobres. Ens hem posat en contacte amb ells i ens han demanat: conserves, llaunes, productes d'higiene personal i neteja de la llar.
Gràcies per la vostra col·laboració.campanyapot portada

A la nostra escola pensam que la lluita contra la violència de gènere és una tasca constant, permanent, discreta en la qual treballam cada dia, a cada classe i que està present en les relacions entre totes les persones que formam part de la comunitat educativa.
Tot i així, perquè pensam que mai és suficient i en memòria de totes les víctimes, hem volgut sumar-nos als actes de commemoració de Dia Internacional contra la Violència de Gènere i hem fet sentir la nostra veu en defensa d'un món on homes i dones siguin respectats per igual.

diada cvm portada