• pluja.jpg
  • escola_cartell.jpg
  • Grup-SMS_Nadal-18-2.jpg

Quan la comunitat de persones que formam part de Santa Magdalena Sofia tenim l'oportunitat de reunir a membres que ja no són a l'escola i, a més a més, rebre la visita de tants exalumnes de totes les edats i promocions, ens fa sentir que estem d'enhorabona, que som molt afortunats de la feina que tenim. Des de l'equip actual volem donar les gràcies a tots i dir-los com d'orgullosos ens fa sentir treballar amb el seu llegat. 
trobadaexalumnes portada

Un dels valors que provam d'inculcar en els alumnes des del començament de la seva vida a l'escola és la solidaritat, l'empatia per ser capaços de posar-se en la posició dels altres, sovint dels més desafavorits. Aquest curs hem celebrat ja la IV Fira Solidària, en ella posam tot l'esforç per recaptar ajut que es destinarà als que més ho necessiten, amb tallers, actuacions, rifes d'entitats que han volgut col·laborar, paradetes d'alumnes i ONG's...  Un anys més, gràcies a tots i totes els que hi heu pres part!
d solidària2019 portada

Aquest any hem tornat tenir l'oportunitat de gaudir d'una jornada esportiva completa al poliesportiu de Sant Ferran. Organitzada pels companys d'Educació Física han resultat un èxit, ens ho hem passat bé, hem pogut experimentar diferents esports i altres activitats com zumba o Linhy Hop. Esperam poder repetir-ho cada any!
jornadaesportiva2019 portada