• alegria_terrat.jpg
  • pluja.jpg
  • escola_cartell.jpg
  • Grup-SMS_Nadal-18-2.jpg

Els alumnes de 4t B vos volem contar la nostra experiència setmanal que hem anomenat "Registre de sentiments".
Tot va comencar a principi de curs quan vàrem comencar a utilitzar una eina per a la gestió de sentiments que consisteix en escriure a unes targetes de sentiments allò que sentim i volem comunicar i una capsa per a posar les targetes en espera de la comunicació d'aquests sentiments a les persones relacionades amb ells.
Hi ha sentiments que ens remenen i necessitam xerrar per arreglar conflictes i n'hi ha que són per celebrar la vida que ens fa sentir coses enriquidores. Tant uns com els altres se xerren un dia a la setmana al moment "Registre de sentiments". Hi ha un encarregat cada setmana de llegir les targetes i classificar els sentiments que s'han recollit en 3 munts : el de targetes que volem guardar perque són guapes, el de sentiments que s'han reciclat i ja no ens molesten i el de sentiments que s'han de xerrar i van a l'agenda de mediació.
Escoltam tots atentament aquest registre i després ve el moment del que més ens agrada: aquests sentiments que s'han reciclat, els convertim en confeti i feim la "festa de sentiments transformats". Ens encanta!
Aquí teniu el vídeo resum d'aquest moment.