• SMS_Logo2021-1_1.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • AIS_banner.jpg
  • SMS_Logo2021-2_1.jpg

logo cdm

Enllaços web

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

Santa Magdalena Sofia i Bisbe Verger inicien la seva integració en la RIEEB (Xarxa Internacional d'Educació Emocional i Benestar). 
Els dos centres, tots dos pertanyents als col·legis diocesans de Mallorca, seran els primers de les Illes Balears en formar part d'una xarxa mundial d'entitats educatives que tenen com a eix central el treball de les emocions com a actiu en els processos d'aprenentatge.Es tracta d'un projecte transversal que suposa un complet desplegament d'estratègies educatives que es comencen a treballar als tres anys i que es projectaran fins als cursos de secundària i batxillerat.
Aquest passat cap de setmana prop d'un centenar de professors i professores de tots dos centres van realitzar una primera formació amb el catedràtic de la Universitat de Barcelona, ​​Rafel Bisquerra qui, a més, és l'actual president de la RIEEB. Bisquerra va incidir en els efectes positius que genera l'aplicació d'una educació emocional seriosa que, més enllà de millorar el benestar d'alumnes, famílies i equips docents, contribueix a prevenir realitats quotidianes a les escoles com a problemàtiques de convivència, consum de substàncies prohibides, addicció a les pantalles, etc.
En aquest primer paquet formatiu el seguiran diversos cursos i seminaris de seguiment durant tot l'any per tal de no limitar l'educació emocional d'aquests centres a pràctiques concretes sinó a convertir-la en un projecte estratègic dins la seva oferta educativa.

formacio emocional