• SMS_Logo2021-2_1.jpg
  • SMS_Logo2021-1_1.jpg
  • AIS_banner.jpg
  • escola_logo2021.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

Alumnes de segon de batxillerat del Centre que aquest any han fer la PBAU han assistit a la UIB a la sèrie de xerrades informatives sobre diferebnts estudis, és el programa #serasuib. 
Ha estat una experiència motivadora que els ha permés conèixer de primera mà el campus les bases generals dels seus futurs estudis. 
Seras UIB Portada

De vegades construïm les relacions a l'enrevés, començam per les coses més generals i superficials i acabam per explicar-nos al final qui realment som...
El darrer dia de Literatura Universal ha estat un poc així. Després de tot un curs d'estudiar els clàssics el bloc de poesia ens ha donat l'excusa per investigar sobre allò que ens representa: la família, el lloc d'on venim, les aficions, la nostra identitat, les pors... tot això amanit amb fragments de poemes que ens han emocionat.
M'agradaria agrair a tot l'alumnat de Literatura Universal que s'ha compromès en un projecte tan personal la seva implicació i generositat deixant-nos compartir aquests retalls de la seva vida.
I com diu Nikita Gill...
"Just look inside your own"
People aren´t homes

Literatura univer portada

Els alumnes de primer de batxillerat s'comiaden de l’assignatura d’Educació Física fent diferents coreografies d’Acrosport molt interessants i divertides. Enhorabona i recordau, no deixeu de fer esport!
Acrosport 2023 portada

Els alumnes de segon de batxillerat de l'assignatura d'Història d'Espanya hem fet una sortida per aprendre sobre el llocs representatius de la nostra història més propera. 
Hem visitat el cementiri de Palma i hem fet una ruta per les principals fites relacionades amb la memòria històrica; tomba de Ramón Franco, monument a l'aviació italiana, afusellament del batlle Emili Darder, Alexandre Jaume, Antoni M. Ques i Antoni Mateu, etc. 
Han estat un moments emotius on hem pogut reflexionar sobre la necessitat de conèixer la història i comunicar-la ajudar a prevenir les guerres del demà. 
visita cementiri 2nbat portada