• AIS_banner.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • SMS_Logo2021-1_1.jpg
  • SMS_Logo2021-2_1.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

IMG 7137

Aquest dimarts, s’ha dut a terme el lliurament dels premis de la primera edició de 'Dibuixa el teu molí'als jardins del Centre Cultural la Misericòrdia, on s'han exposat les obres participants dels alumnes. A la categoria de 4t, 5è i 6è, Victoria Heredia Mazurkiewicz ha guanyat el segon premi i Samuel Benito Alvaro el tercer premi. Enhorabona a tots els participants!

El Consell de Mallorca organitza aquest concurs per donar a conèixer el patrimoni moliner entre els escolars. El concurs que consisteix en la presentació d'un treball original i inèdit on aparegui, com a mínim, un molí dels que tenim a Mallorca. La vicepresidenta i consellera ha explicat que, des del Consell de Mallorca, es volen fomentar totes les activitats que apropin el patrimoni cultural de l'illa als més joves i afavorir que hi participin..
A més de l'entrega dels premis, els alumnes que han pogut gaudir d'una visita guiada pel centre cultural.

aerodrom

El passat divendres els alumnes de 6è EP van visitar l'Aeròdrom de Binissalem.
Va ser una visita molt interessant, i els monitors molt amables. Un gran matí!

p13pirates

"Palma en temps de corsaris i pirates" recrea la Palma de l'època de la pirateria i el corsarisme al Mediterrani. El recorregut transcorre pel barri de la Llotja i la Santa Creu, realitzant aturades i parant atenció als edificis i llocs més emblemàtics de la zona.

Ens han presentat la pirateria al Mediterrani des dels seus inicis fins a la seva desaparició fent especial èmfasi en la història de Mallorca. Els continguts temàtics abordaven qüestions històriques com la conquesta catalana de Mallorca, l'Imperi Otomà i els regnes europeus als segles XVI i XVII.

pollentiap1415

Benvinguts a un emocionant viatge a través del temps, on ens submergirem en dues èpoques distintes i apassionants: la Roma antiga i l'Edat Mitjana.. Acompanyeu-nos a la Ciutat Romana de Pollentia, a les murades del poble i la biblioteca de Ca’n Torró.