• AIS_banner.jpg
  • SMS_Logo2021-2_1.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • SMS_Logo2021-1_1.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

Un curs més, els alumnes que cursam l’assignatura d’història de l’art, visitàrem la nostra bella i estimada catedral de Palma.
Hagués resultat molt especial fer la sortida un dels dies en què es produeixen els fenòmens lumínics, però per qüestions d’horaris no fou possible. Així i tot, resultà molt interessant perquè recorreguérem llocs els quals normalment queden enfora dels fidels: les tombes dels reis, la zona de l’altar i el cor, el claustre… Algú de nosaltres mai no havia entrat en aquest espectacular recinte sagrat. Poguérem gaudir de les explicacions d’una monitora molt atenta i simpàtica que ens va fer fotos.
Vàrem comprovar que tot i que predomina l’estil gòtic, la Seu és mostra de tots els estils artístics que s’han anant succeint des del temps de Jaume II. Des del gòtic, passant per l’art del reinaixement i barroc, l´art modernista de´n Gaudí ; fins al racó més actual de Miquel Barceló on es resepresenta “El miracle dels pans i dels peixos”.
Mai, abans, ens havíem aturat a observar la grandiositat d’aquest admirable monument del gòtic català que tanta història nostra reuneix.

laseu portada